Dela med dig av din Rock’n’Roll on Tour upplevelse

Sitter du på några härliga bilder eller filmklipp från Brolle – Rock’n’Roll On Tour som du vill dela med dig av?
Maila dessa till oss på brolle@pjp.se
Bilderna/filmerna kan sedan komma att dyka upp i våra sociala kanaler eller på vår nya youtubekanal: Brolle RocknRollonTour.
Här kommer att av de senaste tillskotten, Brolles egna film från kvällen i Gullaboås. En film som verkligen lyfter känslan i vad Rock’n’Roll on Tour handlar om. #brolleontour2014

7 thoughts on “Dela med dig av din Rock’n’Roll on Tour upplevelse

 1. Malin Nätt

  Var i Bengtsfors parken och rockade loss till jättebra uppträdande av Brolle med gäster. Tyvärr blev jag mycket besviken på buffén innan som det hade annonserats att kändiskocken Sigrid skulle ansvara för. Det fanns ingen Sigrid på plats och varför var det ingen som visste. Maten var endast halvfabrikat, kall och omgiven av flugor. Priset var visserligen billigt men fy vad lurad jag kände mig! Skulle stannat hemma och ätit

  Svara
  1. admin Inläggets författare

   Hej Malin,

   det var tråkigt att höra, självklart tar vi till oss detta och undersöker saken närmare och hoppas att du hade en i övrigt bra kväll.

   Svara
  2. admin Inläggets författare

   Hej Malin!
   Det var tråkigt att höra. Vi ska undersöka detta vidare. Hoppas att kvällen i övrigt var lyckad!.

   Svara
 2. Helen.

  Hej ! Var på en fantastisk spelning i vänersborg igår. Tyvärr blev jag besviken på att det inte fanns någon framförhållning angående platser för rullstolsbundna. Jag jobbade och hade med mig min brukare som fick stå vid sidan om där folk trängdes och knödde på hennes rullstol. Fick ingen hjälp av vakterna med att mota bort folk eller att dom inte skulle släppa in mer folk framifrån vid scenen. Fick till svar att det var inte deras problem utan en arrangörsfråga. Ha gärna med er det till nästa års turné att det finns funktionshindrade som gärna vill se honom oxå..

  Svara
  1. admin Inläggets författare

   Hej Helen!
   Detta var mycket tråkigt att höra. Vi tar till oss av kritiken och ska självklart se över detta till nästa år. Självklart ska detta vara en självklarhet. Helen vill du skicka ett mail till oss på brolle@pjp.se för så ska det absolut inte vara.

   Svara
 3. Nea

  Tyvärr känner jag att maten var en väldig besvikelse! Det har framstått i beskrivningar som en riktig toppenmåltid! Ett dåligt gatukök lyckas dessvärre bättre. Det var kallt och ofärdigt kött. kycklingklubbor olika korvar samt bröd lyste med sin frånvaro! Detta hade ju kunnat förbisetts om uppträdandet hade varit otroligt bra, vilket det kanske var??dock regnade det och var så fullt i lokalen att vi inte ens kom in! Arrangören var en av de otrevligaste personer vi mött som kallade oss både det ena och andra när vi klagade. Tyvärr måste jag säga att både brolle och sigrids namn svärtas ner av ett dåligt arrangemang! Mycket besviken!

  Svara
  1. admin Inläggets författare

   Hej Nea

   Det var hemskt tråkigt att höra att det ej levde upp till era förväntningarna, vilket vi såklart vill och det självklart ska göra.
   Vi ska självklart se över detta.Det ska absolut inte vara så vänlige skicka ett mail till oss på brolle@pjp.se

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s